Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

RIVIERA TOUR – BEST TOUR OPERATOR MSC CRUISES

Před slavnostním křtem lodi MSC GRANDIOSA v Hamburku proběhlo na lodi MSC GRANDIOSA setkání prodejců plaveb MSC Cruises a jejich partnerů – ALL - STARS ON THE SEA. Za Českou republiku se této prestižní události účastnila i CK RIVIERA TOUR, největší autorizovaný prodejce plaveb MSC CRUISES v ČR. Během velmi příjemného setkání s ostatními kolegy z oboru (SATUR, ORBIS LINK, ONE WORD TRAVEL,…), byly prezentovánány i nové vize a priority plavební společnosti MSC CRUISES.

Pierfrancesco Vago, výkonný předseda společnosti MSC Cruises, uvedl: „Společnost MSC Cruises od svého počátku dbá na životní prostředí a způsoby, jak minimalizovat a neustále snižovat naši ekologickou stopu na moři pomocí inovativních, špičkových a účinných technologií, které se nachází v celé naší flotile. S každou novou lodí snižujeme úroveň vlivu na životní prostředí a naším konečným cílem jsou operace s nulovými emisemi. MSC Grandiosa nás posune o další významný krok vpřed v této naší vizi do budoucnosti.“

Riviera tour

Společně s MSC Grandiosa, která byla pokřtěna v německém Hamburku dne 9. listopadu, byl představen systém SCR, který díky pokročilé technologii aktivního snižování emisí pomáhá snižovat oxidy dusíku o 90%. Oxid dusičitý z provozu motoru se odvádí pomocí katalyzátoru - zařízení s vysokou hustotou vyrobeného z ušlechtilých kovů - a přeměňuje ho na dusík a vodu, což jsou neškodné sloučeniny. Loď je rovněž vybavena systémem AWT nové generace. Díky velmi jemné filtraci prochází odpadní voda z MSC Grandiosa komplexním procesem čištění, který ji přeměňuje na téměř stejně kvalitní vodu, jako je z vodovodu. Systém splňuje tzv. „Baltský standard“ a zpracovává odpadní vody na vyšší úroveň než většina standardů pro nakládání s odpady dostupných ve městech po celém světě. Příští vlajková loď společnosti MSC Cruises bude proto dodržovat nejpřísnější ekologické normy na světě stanovené Mezinárodní námořní organizací (IMO), což povede v těchto oblastech k téměř nulovému dopadu. To také umožní certifikaci MSC Grandiosa pro provoz v delikátním prostředí, jako je Baltské moře a Aljaška.

MSC Grandiosa je také vybavena energií z „pobřeží na loď“, která spojuje výletní lodě v kotvišti s místní energetickou sítí přístavu, aby se tak snížily emise do ovzduší v přístavu. Toto je funkce, která je dostupná v celé flotile nových lodí MSC Cruises od roku 2017. A jsme velmi rádi, že RIVIERA TOUR je součástí těchto změn.

V rámci setkání ALL STARS ON THE SEA byli vyhodnoceni a odměněni nejlepší prodejci plavební společnosti MSC CRUISES v několika kategoriích. CK RIVIERA TOUR obhájila své postavení z roku 2016 na trhu výletních plaveb MSC CRUISES v České republice, na Slovensku a Rakousku, kdy získala ocenění BEST GROUP PRODUCER 2016. Právě v Hamburku dne 8. listopadu 2019 převzala ocenění z rukou Angelo Capurra, Executive Director (EEM Market ČR, SLOVENSKO,MADARSKO, POLSKO, RUMUNSKO), ocenění BEST TOUR OPERATOR 2019.

Toto významné ocenění se prozatím podařilo získat v ČR pouze CK RIVIERA TOUR.

„Není to ocenění vymyšleného produktu, marketingové kampaně nebo zaplacené reklamy. Je to ocenění více než patnáctiletého úsilí prodeje plaveb v ČR, je to ocenění především loajálnosti a podpory plavební společnosti MSC CRUISES, je to ocenění našich zaměstnanců v kancelářích, delegátek, řidičů a třeba i uklízeček. Každý má svůj podíl na tomto ocenění, protože svoji práci dělají s obrovským nasazením a navíc s láskou. A právě v tom je RIVIERA TOUR opravdu jiná. Ale toto ocenění je stejnou měrou oceněním i našich klientů za jejich důvěru, vstřícnost a hlavně věrnost.“ řekl Pavel ČÍŽ – ředitel CK RIVIERA TOUR po slavnostním předávání cen.

Gianluigi Aponte

Opravdu velmi milým překvapením bylo setkání se zakladatelem MSC CRUISES panem Gianluigi Aponte, který založil plavební společnost MSC CRUISES v roce 1970. O té doby, kdy začal nákupem jedné lodi, vybudoval doslova světové impérium . V roce 2009 obdržel státní vyznamenání Neapolitan Excellence in the World, v roce 2012 získal ocenění Cruise International Lifetime Achievement Award jako uznání své dlouhodobé činnosti v tomto odvětví. V říjnu 2013 obdržel od italského prezidenta Giorgia Napolitana cenu celoživotního úspěchu organizace Containerization International a také rytířství a Řád za zásluhy o práci.

Riviera tour

„Sedět, mlčet a poslouchat. S obrouvskou úctou a pokorou příjímat každé slovo, radu, inspiraci tohoto úžasného člověka, který je pro mě obrovským vzorem nejen pro to, co v životědokázal, ale i pro jeho neskutečnou skromnost a pokoru.“ řekl po setkání s Gianluigi Aponte ředitel CK RIVIERA TOUR Pavel ČÍŽ.

„Už samotná účast na ALL- STARS ON THE SEA je pro nás velmi významnou událostí a získání ocenění je nejen výsledkem naší práce, ale především závazkem do budoucnosti, abychom si udrželi standart našich služeb a zvládli nároky a požadavky plavební společnosti MSC CRUISES do nás vložené“ ukončil rozhovor ředitel CK RIVIERA TOUR.

Riviera tour

- PR článek - 

Článek byl zobrazen 5 569 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko
Poznávací zájezdy